Hej och trevlig Morsdag till alla mammor önskar vi från Australien idag. 
 
Jag har precis fått lite påbackning från min mor att det är dåligt med vardagsbilder från vår sida. Så vi måste helt enkelt bli bättre på att lägga upp det men även på att ta dom också haha. Vi är ganska dåliga på att ta bilder överlag så det måste definitivt ändras. 
 
Det har hänt en hel del sedan förra gången inser jag nu när jag läser inlägget så här kommer det :). 
Vi har flyttat till det hus vi ska bo i och vi har bott här i en och en halv vecka cirka. VI delar det även med en annan kille i laget.  Det ligger i en förort till Newcastle som heter Mayfield och det är väldigt nära till allting och väldigt nära till stadskärnan i själva Newcastle så det passar utmärkt.Huset är relativtnyrenoverat så det är najs, dock kommer man inte undan kackerlackor och kryp, spelar ingen roll hur nytt hus man än har. De kommer in ändå, och de är så j*vla äckliga rent ut sagt. Jag tycker verkligen inte om de. Men man vänjer sig antar jag. 
 
Sami har börjat jobba och har gjort det i ca en vecka. Det är på ett företag som heter Patroy som är sponsor till rugbyklubben och de håller på med rörläggning om jag förstod det rätt. Så han är lite överallt i och runt Newcastle och jobbar. Han trivs och det är härliga gubbar han jobbar med så det är väldigt kul!
Jag har precis fått ett jobb som telefonförsäljare av semesterdeals på ett företag som heter Sunseeker Holidays. Jag börjar imorgon och det ska bli intressant. Det är kanske inte något som jag egentligen känner "Wiho vad kul!", med tanke på att det är såkallad "Cold Caling" som jag ska göra. Det innebär att jag är den där jobbiga personen som ringer och stör som man sedan blockerar numret på haha. MEN det är ett jobb och vi får in pengar vilket är det viktigaste just nu så vi inte tar mer av vårt sparande. Jag kommer fortsätta att leta och kommer förhoppningsvis hitta något mer (då detta bara är 25 h i veckan) eller något annat. Men det ska bli skönt att få in rutin med ett jobb nu. 
 
Vi har köpt en liten Mitsubishi Mirage som vi åker runt i. Som jag nämnde tidigare behöver man verkligen en bil här och det har bara blivit bevisat att det är sant sedan vi köpte den. Det var väldigt konstigt att köra på vänster sida av vägen och det har hänt att man har satt på vindrutetorkaren istället för blinkersen en del gånger haha. Dock är det faktiskt riktigt kul att köra bil på fel sida, hur konstigt det än låter.  
 
Sami har spelat två matcher till i andra laget här och har gjort det väldigt bra + att de har vunnit båda matcherna. Så pass bra att han fick chansen att spela ca 20 minuter med första laget i lördags!!!
Jag började bli lite trött precis innan han blev inbytt för jag hade kollat på rugby i ca 5 timmar, men så fort jag insåg att han faktiskt skulle få spela så piggnade jag till direkt! Och det är verkligen skillnad från all annan rugby jag har sett Sami spela, detta är helt klart det bästa laget jag har sett honom spela med. Det gick verkligen att se vilket adrenalin han fick och hur mycket han njöt av att äntligen få visa upp sig i första laget. Riktigt roligt att även första laget vann sin match igår. 
 
Jag har börjat spela fotboll i ett lag som heter Mayfield United! Jag testade med dem i onsdags kväll och idag har jag spelat första matchen med dem! Riktigt roligt att spela lite boll igen. Jag kände ju inte riktigt för det i Skottland men nu gör jag det äntligen! Vi vann med 2-0 och hade inga avbytare så det var bara att köra 90 minuter direkt haha. Men det gick bra, det märks ju att man varit borta en liten stund men det kommer fort tillbaka. Nivån är väl som division tre hemma i Sverige så det är lagom när jag inte vill lägga ner allt för mycket tid på det utan att det kanske blir mer socialt än satsning!
 
Annars så har det nog inte hänt så mycket mer tror jag.. Eller jo! Vi gick på bio förra helgen och  h e r  r e g u d vilka biostolar! Det var fotöljer som du kunde styra med en knapp och böja bakåt och framåt. De var så sköna, helt klart den bästa bioupplevelsen jag haft. Inte sådär smala raka stolar som SF har haha. 
 
Men annars så är det ganska lugnt just nu. Vi börjar verkligen känna oss hemma här och det är riktigt skönt! Nu längtar vi tills vädret blir lite varmare igen. Just nu är det ganska mulet, fortfarande varmt runt 18-22 grader men inte så mycket sol. En del skurar här och var också. Men det börjar bli lite kallt på nätterna och eftersom husen inte är isolerade för värme här, utan snarae att all värme ska ut ur huset så kan ni tänka er att det blir ganska kallt när temperaturen sjunker. 
 
Jag bjuder på lite "vardagsbilder" här ner så får vi hoppas att min kära mor blir nöjd ;) Puss!