Hej! 
 
Vi fick denna idé efter att ha surfat runt mycket för att leta inspiration och fakta om bröllop. 
En del saker som vi har haft nytta av genom "bröllopsbloggar" är att hitta festlokal, inspiration om hur man ska dekorera, kläder, håruppsättning, smink, fotografer osv. 
Så nu hoppas vi att vi också ska kunna hjälpa någon som letar efter tips. Denna blogg är även till för nära och kära så ni kan se lite information osv.  
 
Nu är vi äntligen igång! Vi ha bokat festlokal och datum för vår dag. Vi ska ha festen på Abborrebergs veranda som ligger i Lindö i Norrköping. 
När vi var ute och tittade på den lokalen så blev jag (Emma) helt förälskad i omgivningen och lokalen. 
Jag älskar verkligen att det är gammaldags och att det ser lite slitet ut på ett snyggt sätt.
Sami däremot var lite tveksam mot det. Mest för hur alla skulle få plats i lokalen då det kommer ca 85 personer till vår fest. 
Men efter mycket letande efter ett bättre alternativ så lyckades jag övertala honom att detta var bäst. 
Det vi tycker om mest är att man har hela området för sig själva. Så även om lokalen inte är sådär jätte stor så ör området hur stort och fint som helst. Och eftersom vi ska gifta oss på sommaren så hoppas vi på fint väder så vi kan vara ute (även fast vi bor i Sverige).
 
Vi har inte bokat kyrkan än men vi har bestämt oss för vilken vi ska ha. Vi vill gifta oss i S:t Olai kyrka i Norrköping. Varför S:t Olai? Om ni inte har varit inne i den så måste ni åka dit. Jag är inte ett jätte stort fan av kyrkor men jag har alltid velat gifta mig i en. Den här kyrkan är MAFFIG! När man kommer in i den är det första man möts av ljus! Stora ljuskronor som hänger ner från taket. det är en lång gång ner till altaret och det är väldigt högt i tak. 
 
Vi har även gjort upp en budget för vårt bröllop vilket vi tror är väldigt bra att göra tidigt och räkna med alla kostnader man kan tänka på. Detta gör att man känner sig tryggare och att man är på god väg. 
Idag har vi (Emma) gjort "Save the date" kort. Men Sami var till väldigt mycket hjälp när vi valde färger på papper och pennor. Det som är skönt är att vi har väldigt lika stil, så det blir aldrig något gnäll om att man inte är överens. Vi kanske är lite tidigt ute med save the date korten men det spelar ingen roll känner vi. Ju tidigare våra gäster vet när bröllopet är desto bättre. 
 
På lördag ska jag åka och titta på brudklänningar för första gången. Jag är otroligt spänd och längtar massor. dock vet jag redan ungefär vad jag vill ha för klänning och det kan jag tacka min kollega Jill för då hon har gett mig massor med tips men även appen Pinterest. Då det finns otroligt mycket inspiration och klänningar där. Till varje klänning ligger även länken som klänningen finns på. 
Jag ska föresten åka till Linköping och kolla på klänning. Bröllopshuset och Partyworld är de två butikerna som tydligen ska vara bäst. Så upp till bevis. 
 
Nu ska vi fortsätta titta på U-21 Fotbolls em och fortsätta hoppas att vi vinner. Här kommer även lite bilder.