H e r r e g u d.. 
 
Idag är det exakt sex månader kvar tills bröllopet är. Det är helt sinnessjukt. 
Det går så jäkla fort och nu känner vi att det börjar bli på riktigt. Nu måste vi verkligen få ordning på vissa saker som vi har varit lite lata med. 
Vi har fortfarande inte valt varifrån vi ska ta maten... Dock var jag nu i veckan och åt på ett ställe som har väldigt stor potential. Det var riktigt fräscht. Det roliga var att de hade lunch som serverades mellan 11-14 och jag var lite rädd att det skulle vara lite smaklöst eftersom det brukar vara det på sådana luncher som lagas för att det ska räcka till hur många personer som helst. 
Men det var det INTE! Vilket var jätte roligt verkligen. Så nu ska Sami också bara äta där och vi ska prata lite med dem, sen se om det passar oss. 
Maten är nästintill den största delen i bröllopet som inte får bli fel. Vi vill så gärna att alla gäster ska tycka att det är gott och verkligen äter så mycket de orkar. Det beror väl på att jag och Sami är så otroligt kära i mat haha. 
 
Förutom att det måste göras det så fick Sami världens snilleblixt om vem vi skulle kunna ha som fotograf. 
Så vi ska träffon honom i mellandagarna för att prata igenom vad vi tänker, och hur han kan hjälpa oss osv. 
 
Det är 1000 andra olika saker som vi också måste göra så nu är det bara att ta tag i det på riktigt efter jul och nyår.
 
Imorgon ska jag tillbaka till Partyworld och testa min klänning som är klar efter ändringarna. 
Jag har även bestämt mig för att ha det hårsmycket som jag har publicerat en bild på här i bloggen, så det följer med mig hem imorgon. Jag är så spänd inför att se kläningen imorgon..
 
Nu ska jag äntligen ta lite helg!